Onze vangst, jouw voordeel!

Gratis verzending op alle bestellingen vanaf €20!

Over ons

Discount Tijger is opgericht voor iedereen, jong en oud. Maar vooral voor mensen die altijd op zoek zijn naar de leukste, handigste, beste maar vooral voordeligste deals. Je bespaart op ieder product!

We bestaan uit een gepassioneerd team die er altijd naar op uit is om de leukste spullen te bemachtigen en deze aan te bieden aan onze klanten. We proberen een zo breed mogelijk aanbod te creëren, echter willen wij alleen spullen aanbieden die aan het "Discount Tijger keurmerk" voldoen. Alle producten worden gekeurd en getest door onze experts. Wij bieden niet alleen de goedkoopste spullen aan, maar ook de beste!

We zijn transparant, zodat alles duidelijk is voor de klant.

Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Bij Discount Tijger staat het belang van de klant dan ook centraal. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. We zorgen er voor dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Kan je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden op onze website? Dan kijken we uiteraard graag met je mee! Op onze contactpagina kan je ons heel gemakkelijk een vraag stellen.

Wij verkopen alleen producten die wij zelf ook zouden kopen!

Waarom zouden wij een product verkopen dat wij zelf niet zouden kopen? Wij geloven in betrouwbaarheid en dus is de beste prijs niet alles - het moet ook een geweldig product zijn. Wij werken met de beste business partners en bieden daardoor de scherpste prijzen. Discount Tijger maakt de luxe en unieke dingen in het leven betaalbaar voor iedereen!

Zitten er addertjes onder het gras?

Je zou het bijna denken door onze lage prijzen, maar dat is zeker niet het geval. Discount Tijger plaatst direct na jouw bestelling de order bij onze leverancier - hierdoor vermijden we de kosten die ontstaan door het werken via tussenhandelaren, voorraadkosten en het huren van een winkelruimte. Om deze redenen kunnen we jou goede deals met exclusieve prijzen aanbieden die tot 70% onder de adviesprijzen liggen.

 

- Team Discount Tijger

Terug naar boven